Opinia Timisoarei

Spectacol pe Bega. Floating Earth, instalatia luminoasa a planetei noastre, va pluti 10 zile pe apa, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Timp de 10 zile, la Timisoara va fi organizat un adevarat spectacol, pe Bega.

CITESTE SI: Locul in care a inceput acum 12 ani aventura Timisoara Capitala Europeana a Culturii se pregateste de transformarea ce va da aripi industriei spectacolului incepand din vara anului viitor 

O sculptura de mari dimensiuni a planetei noastre, denumita Floatig Earth, va pluti pe suprafata apei, intinzandu-si diametrul masiv de 10 metri pentru a dezvolta imaginatia fiecarui privitor in parte. In mijlocul agitatiei vieții noastre de zi cu zi, artistul britanic Luke Jerram, realizatorul instalatiei luminoase, invita oamenii sa se opreasca si sa priveasca un spectacol fascinant care sfidează atat gravitatia, cat si conventiile.

Floating Earth, prezenta pentru prima data in Romania, va ‘pluti’ pe Bega in zona Parcului Alpinet, intre 1 si 10 decembrie.

Lights on Bega face parte din evenimentele organizate de Consiliul Judetean Timis in cadrul programului Timisoara Capitala Europeana a Culturii si vine ca o incheiere a unui an plin de evenimente reunite in jurul artei bazate pe lumina si a evenimentelor de ligt design care au imbogatit in diferite ocazii spatiul public al orasului.

Exit mobile version