Opinia Timisoarei

Speculant in vreme de criza, amendat de politisti la Timisoara. A vrut sa vanda 22.000 de manusi chirurgicale pe internet

TIMISOARA. Nimic nu-i mai opreste. In vreme de criza, cand materialele sanitare lipsesc din depozite si din farmacii, unii incearca sa faca afaceri.

CITESTE SI: Distractie la o spalatorie din Timisoara, transformata ad-hoc in frizerie. Mai multi tineri sfideaza ordonantele militare. Video 

Este si cazul unui barbat de 36 de ani din Timisoara a incercat sa vanda pe Facebook nu mai putin de 220 de cutii cu manusi de unica folosinta, adica 11.000 mii de perechi.

Acesta a fost imediat gasit de politisti, care i-au confiscat toata marfa si l-au amendat.

„In data de 06.04.2020, in urma verifiarii unei informatii ce a aparut in mediul online, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul I.P.J. Timis, au aplicat unui barbat de 36 de ani ,o sanctiune contraventionala in valoare de 2000 de lei conform art. 1 lit. a din Legea 12/1990, intrucat acesta a oferit spre vanzare 220 de cutii cu manusi de unica folosinta, nefiind autorizat sa desfasoare activitatea de comercializare.

Totodata, s-a dispus confiscarea celor 22.000 de bucati manusi de unica folosinta pentru uz medical”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version