Opinia Timisoarei

Sperante naruite. Politehnica Timisoara mai pierde o data cu Selimbarul si se intrevad de acum dueluri tari cu Pobeda, Ghiroda, Buzias sau Periam in C8

Meciull dintre echipele Politehnica Timisoara si FK Csíkszereda, contand pentru etapa a doua din play-out-ul Ligii a 2-a de fotbal, disputat duminica, 02.04.2023, pe stadionul Stiinta din Timisoara- Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

TIMISOARA. Starea de speranta in sanul clubului Politehnica data de doua victorii la rand in play-out s-a transformat din nou in dezamagire. Partida cu Selimbarul a fost un fiasco, 0-1, iar gruparea alb-violeta ramane ultima in Grupa A.

CITESTE SI: Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge la Timisoara cu avionul

Alb-violetii nu au facut un meci bun, trebuie spus si asta si nici nu prea sunt jucatori cu care sa domini o echipa mai echilibrata cum este Selimbarul, ce in sezonul regulat castiga, tot pe Stiinta, cu 4-0!

Totusi, sperante erau, dar realitatea din teren a fost alta. Faza care a decis jocul s-a petrecut in minutul 16, cand portarul Murariu a iesit gresit la o centrare si Radu Crisan a inscris cu lejeritate.

Trupa din judetul Sibiu a dominat jocul, polistii avand putine sanse de gol, fortand cu adevarat pe final, cand era deja tarziu. Cu siguranta prea multe trageri de timp ale Selimbarului si probabil o bucurie exagerata pentru o victorie pana la urma logica si… mica!

Minaur Baia Mare si Metaloglobus, principalele adversare ale timisorenilor s-au incurcat dupa ce au condus si au reusit doar remize in meciurile cu Miercurea Ciuc 1-1 si Slobozia, 3-3, dar chiar si asa sansele Politehnicii de a mai prinde barajul sunt infime!

Poli Timisoara: Murariu – D. Radu, Vlaicu, Porumb, Taub, Oanea – Tarsa, Calin – Marincu, Gavra (cpt.), Birnoi. Au mai intrat: Gidea, Turcas, Oprea, Tiihonen.

In runda viitoare Politehnica va juca in deplasare cu CSM Slatina.

Exit mobile version