Opinia Timisoarei

Sportivi din tara si din strainatate la prima editie a Golden Karate Cup, langa Timisoara. Aproape 200 de medalii castigate de sportivii clubului gazda. Foto

TIMISOARA. Turneul de arte martiale Golden Karate Cup s-a desfasurat in weekend in sala sporturilor din Giroc si a reunit practicanti de toate varstele.

CITESTE SI: Muzica, dans, traditii si karaoke la Festivalul Etniilor de la Timisoara. Intrarea e libera 

De la cei incepatori si pana la cei care participa in intreceri la nivel national si international, si au deja in palmares medalii, cu totii si-au demonstrat calitatile.

Cel mai mic participant a avut doar 4 ani, iar competitia s-a desfasurat pe grupe de varsta pana la nivelul juniorilor.

Au fost prezente 15 cluburi, printre care s-a aflat si unul din Serbia, iar pe tatami au intrat 450 de sportivi. Micii karatisti s-au intrecut la traseu, joc tehnic, kata si kumite.

O buna parte din distinctii au revenit si sportivilor gazda. Micutii de la Golden Karate au incheiat intrecerea cu 173 de medalii, dintre care 47 de aur, 55 de argint si 71 de bronz.

Sportivii pregatiti de Roxana Stoian vor intra acum in vacanta. Dupa ce vor reveni in sala, acestia vor avea parte de o perioada de pregatire fizica si apoi de doua stagii de pregatire.

Exit mobile version