Opinia Timisoarei

SPOT Festival continua la Shopping City Timisoara cu un nou concert: Andia si Holy Molly

TIMISOARA. Seria de concerte SPOT Festival revine la Shopping City Timișoara pe 14 septembrie, începând cu ora 18:00, în parcarea supraterană a centrului comercial. Pe scenă vor urca îndrăgitele artiste Andia și Holy Molly.

Evenimentul face parte din proiectul SPOT Festival, care include 37 de spectacole în 15 orașe din țară, desfășurate pe parcursul a 6 luni. Concertul marchează începutul toamnei cu atmosferă de festival, reduceri și noi colecții de haine dedicate sezonului, la Shopping City Timișoara.

Iubitorii de muzică și atmosferă de festival sunt invitați la o seară plină de energie și muzică bună. Porțile se vor deschide după ora 18:00, iar accesul este gratuit în baza brățării care se poate obține gratuit din aplicatia SPOT, în urma creării unui cont. Vizitatorii vor putea ridica de la Info Point brățara de intrare. Evenimentul va debuta cu o sesiune de muzică DJ, oferindu-le participanților ocazia de a-și începe seara într-o atmosferă energizantă. De la 19:30, fanii lui Holy Molly se vor bucura de piesele mult așteptate ale artistei, după care, începând cu ora 20:30, Andia va veni în lumina reflectoarelor.

Holy Molly și-a început cariera în muzică în 2010 sub numele de Miss Mary, iar în 2019 a trecut printr-o transformare artistică, adoptând numele de scenă Holy Molly. A atras atenția internațională odată cu lansarea piesei „Ménage à trois”, o colaborare cu producătorul german Lizot, care a devenit un hit major în Europa de Vest, acumulând peste 37 de milioane de stream-uri pe Spotify.

De asemenea, Andia a devenit solista trupei DJ Project în 2019, iar la Romanian Music Awards 2022 a fost distinsă cu premiul pentru „Cel mai bun cântec pop” pentru piesa Sfârșitul lumii. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „De la Dela”, „Solstițiu”, „Nemuritori” și „Pentru că”, cea din urmă fiind în colaborare cu Deliric.

Mai multe detalii sunt disponibile pe Shopping City Timișoara precum și pe paginile de Instagram și Facebook ale centrului comercial.

***

Despre Shopping City Timișoara

SHOPPING CITY TIMIȘOARA, situat pe Calea Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în Timişoara primul şi singurul hipermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În luna octombrie anului 2021, Shopping City Timișoara a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită.

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Exit mobile version