Opinia Timisoarei

Start la aruncat DEEE-uri! Incepe campania de colectare a deseurilor electrice si electronice la Timisoara. Vezi unde se aduna!

TIMISOARA. Odata cu demararea campaniei de curatenie de primavara, la Timisoara incepe si campania de colectare a DEEE-urilor, deseuri din echipamente electrice si electronice. Daca aveti frigidere, televizoare, masini de spalat sau alte electrocasnice care nu va mai trebuie, acum aveti sansa sa scapati de ele! O asociatie va da o mana de ajutor si vine si vi le ia de acasa, gratis. In plus, puteti castiga si premii.

Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” demareaza in 24 martie, in partea de nord a timisoarei si in 31 martie, in partea de sud a orasului.

Punctele de colectare se vor deschide incepand cu ora 10:00, pana la ora 17:00. Daca deseurile sunt insa prea voluminoase, puteti cere ajutor de la organizatorii campaniei, la numerele de telefon 0726.114.180 si 0785.189.492, de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 17:00, iar sambata intre orele 9:00 – 14:00.

Puncte de colectare se vor organiza in fiecare zona din oras, in principal in institutiile de invatamant. Mai mult decat atat, toti cei care arunca deseuri vor putea participa la o tombola cu premii si vor avea sansa sa castige unul dintre cele 42 de premii, care consta in aparate electronice si electrocasnice: 2 frigidere, 10 cuptoare cu microunde, 10 roboti de bucatarie, 10 cafetiere si 10 fiare de calcat.

Tragerea la sorti va avea loc in 4 aprilie, la ora 11:00, in Sala de Consiliu a primariei.

Vezi aici lista centrelor de colectare din sudul Timisoarei!

Vezi aici lista centrelor de colectare din nordul Timisoarei!

Exit mobile version