Opinia Timisoarei

Studentii de la Politehnica Timisoara au luat bronzul national la handbal pe plaja. Foto

TIMISOARA. Politehnica Timisoara s-a intors cu medaliile de bronz de la Campionatul National de volei pe plaja care s-a disputat zilele trecute la Mamaia.

CITESTE SI: Ultimele amicale inainte de startul sezonului. Baschetbalistii Timisoarei joaca la un turneu in Ungaria 

Formatia timisoreana a terminat faza grupelor cu 2 victorii si tot atatea esecuri, iar in semifinale a fost invinsa de Universitatea Cluj. In finala mica, timisorenii au trecut de Arubium Macin si au luat medaliile de bronz.

Titlul national a revenit Universitatii Cluj, in timp ce argintul a ajuns la Targu Jiu.

Putem sa consideram aceasta perioada ca una de cantonament, pe care am folosit-o si pentru a fi cat mai pregatiti pentru viitorul sezon. Ne-a ajutat foarte mult pe plan fizic. Handbalul pe plaja capata amploare ca fenomen, e tot mai competitiv, sunt tot mai multe echipe care aleg sa participe. Medalia pe care am obtinut-o vine ca o recunoastere a efortului si implicarii de care au dat dovada baietii nostri. Ii felicit!”, a spus Emil Stolojan, antrenorul handbalistilor de la CSU Politehnica Timisoara.

Handbalistii timisoreni urmeaza sa inceapa si meciurile din Divizia A de handbal masculin. Alb-violetii au fost repartizati in seria A, alaturi de CSM Resita, Universitatea Cluj Napoca, CSU Constantin Brancusi Targu Jiu, CSU Craiova, CSM Oradea si Unirea SAnnicolau Mare.

Exit mobile version