Opinia Timisoarei

Studentii Universitatii de Vest din Timisoara, campioni europeni la volei. Banatenii nu au pierdut niciun set in competitia din Portugalia

TIMISOARA. Universitatea de Vest din Timisoara este noua campioana europeana la volei universitar in intrecerea baietilor.

CITESTE SI: Caruselul amicalelor in plina desfasurare. Ce au facut echipele din Timis 

Timisorenii nu au avut mari probleme in finala cu studentii din Rostock. Cel mai strans scor a fost in primul set al intalnirii, 25-22, banatenii fiind in permanenta la conducere.

In ultimele doua voleibalistii pregatiti de Sorin Schiesz au continuat sa domine si nu le-au permis adversarilor sa se apropie de ei. In fiecare din ultimele doua acte, timisorenii s-au impus cu 25-21 si aduc trofeul in propria vitrina.

Va reamintim, voleibalistii timisoreni au trecut de echipele universitatilor din Osijek, Valencia, Lisabona si Karlsruhe cu scorul de 3-0 in faza grupelor. In semifinala, banatenii s-au impus tot cu 3-0 in fata echipei Universitatii Wurzburg.

Astfel, timisorenii incheie sezonul cu un titlu european, dupa ce la finalul lunii mai devenisera si campioni universitari ai Romaniei. De asemenea, echipa UVT a promovat la finele sezonului trecut in prima liga de volei masculin.

Exit mobile version