Opinia Timisoarei

Succes categoric si in al doilea amical pentru Ripensia Timisoara

TIMISOARA. Ripi a disputat sambata al doilea meci amical din 2021. Dupa 5-1 cu divizionara C Fortuna becicherecu Mic, elevii lui Cosmin Petruescu au jucat tot cu o echipa din C8, Avantul Periam. Timisorenii s-au impus clar, 8-1, diferenta facandu-se in repriza secunda.

CITESTE SI: Un jucator cu experienta a semnat cu Politehnica Timisoara. S-a rezolvat astfel problema inchizatorului 

Cosmin Petruescu a inceput partida cu: Dobre – A.Macritchii, Tieranu, Rogac, Fridrich – Stoi, Calin – Vasluian, Golda, Piftor-Padurariu. Pana la pauza diferenta de scor a fost de doua goluri, divizionara secunda marcand prin Vasluian si Padurariu, dar efectuand si o schimbare din cauza unei accidentari. Lalic a intrat in locul lui Rogac.

In repriza secunda s-a scimbat echipa, care a avut un apetit ofensiv mult mai mare: Velcea (Miklos) – Maric, Tieranu, Lalic, Gladun – V. Macritchii, Neagu – Popovici, Ene, Tudorache – Sokovic. Ene a marcat primul in mitanul secund, apoi Tulcan a inscris pentru vizitatori, 3-1. Din acel moment, parca doar o echipa a mai fost pe teren, Ripensia marcand la foc automat.

Au mai inscris Tudorache, Popovici de doua ori, Neagu si Ene, care au consfiintit scorul final, 8-1.

Ripi va intra duminica in cantonament la Buzias, unde va sta pana pe 5 februarie, urmand a juca in aceasta perioada cu alte divizionare C, dar din Arad, Crisul Chisineu Cris si Soimii Lipova.

Exit mobile version