Opinia Timisoarei

Surpriza la un control de rutina al politistilor pe o sosea din Banat. Ce-au descoperit in bagajele unui barbat din Timisoara

TIMISOARA. Faceau un control in trafic si au tras pe dreapta mai multi soferi. Se intampla in Baile Herculane.

CITESTE SI: Accident cu ambulanta in misiune pe soseaua Timisoara – Lugoj. Transporta un sofer in stare grava ce cazuse cu masina de pe un pod. Foto 

Intr-unul dintre autoturisme, condus de un sofer din Craiova, se aflau 4 barbati.

Politistii au decis sa verifice masina mai atent si asa aveau sa descopere droguri asupra unuia dintre ei, de loc din Timisoara, pe care le tinea intr-o cutie de plastic.

Din verificari s-a stabilit ca autoturismul in cauză era condus de un barbat de 34 de ani din Craiova, iar in masina se aflau inca 3 barbati, cu varste cuprinse intre 33 si 47 de ani, asupra unuia dintre barbati fiind gasit un recipient din plastic care continea o substanță organica vegetala de culoare verde-oliv, iar in interiorul masinii s-a mai gasit un pliculet transparent care continea acelasi tip de substanta”, a declarat pentru reper24.ro purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin, Alina Boeru.

Soferul a fost dus la spital, pentru prelevarea de probe, iar rezultatul a fost negativ.

Drogurile gasite apartineau pasagerului de 47 de ani din Timisoara, care va fi cercetat in continuare pentru detinere de stupefiante.

Exit mobile version