Opinia Timisoarei

Sute de oameni la marsul LGBTQIA+ de la Timisoara, care a incheiat PrideTM 2024. Video

TIMISOARA. Sute de oameni de toate varstele, barbati si femei deopotriva, au participat, sambata, la a treia editie a marsului Pride TM de la Timisoara, actiune dedicata comunitatii LGBTQIA+.

CITESTE SI: Politist lovit intentionat cu masina de un sofer agresiv, in centru, la Timisoara. Video 

Ca si in anii trecuti, purtand steaguri in culorile curcubeului si pancarte pe care erau inscrise diferite mesaje de sustinerere, participantii la actiunea comunitatii LGBTQIA+ au marsaluit pe strazi.
De asta data, au scandat ‘Drepturi egale pentru fiecare‘ sau… „Free Palestina”.

Marsul s-a desfasurat pe traseul Parcul Central/Anton Scudier (ieșire pe Splaiul Nicolae Titulescu) – podul bulevardul 16 Decembrie 1989 – bulevardul Vasile Pârvan – prin pasajul subteran Michelangelo, bulevardul Corneliu Coposu – punct final: Parcul Regina Maria (intrarea în parc dinspre bulevardul 3 August 1919).

In sprijinul paradei, Primaria Timisoara, partener si finantator al evenimentului, prin Centrul de Proiecte, a decis sa inchida traficul prin Pasajul Michelangelo.

Asociatia Identity.Education a organizat o multume de activitati dedicate comunicatii LGBTQIA+ la Timisoara in saptamana PrideTM, eveniment care se incheie in 6 iulie.

Exit mobile version