Opinia Timisoarei

Tanar lovit de masina pe trecerea de pietoni, la Timisoara. Accidentul a fost filmat. Video

TIMISOARA. Accident de circulatie pe Calea Circumvalatiunii in dreptul Incuboxx. Un tanar de 27 de ani care traversa strada pe zebra a fost lovit de o masina.

CITESTE SI: Baiat de 17 ani mort, dupa ce s-a izbit cu masina de un autobuz si a bagat alti 21 de oameni in spital. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Foto

Momentul impactului a fost filmat.

Tanarul ranit a fost preluat de ambulanta si transportat de urgenta la spital, iar politistii au deschis un dosar penal.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autoturism pe Calea Circumvalațiunii, dinspre strada Chișinău înspre strada Republicii, iar la intersecția cu strada Nera a surprins și accidentat un tânăr în vârstă de 27 de ani, în calitate de pieton, angajat în traversarea regulamentară a drumului public prin loc marcat și semnalizat corespunzător.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Inca un accident pe Calea Circumvalatiunii. Doua masini s-au izbit, soferii au fost raniti

Un alt accident s-a petrecut tot pe Calea Circumvalatiunii din Timisoara miercuri seara. Doua masini s-au ciocnit in intersectia cu Ghe Lazar, iar conducatorii auto au fost raniti.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism pe Calea Circumvalațiunii, dinspre Calea Bogdăneștilor înspre strada A.I. Cuza , iar la intersecția cu strada Gheorghe Lazăr a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 34 de ani.

În urma impactului ambii conducători auto au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version