Opinia Timisoarei

Tanar venit drogat sa dea examenul auto pentru permis la Timisoara. Ce s-a intamplat dupa ce a pornit masina

TIMISOARA. Situatie inedita in timpul unui examen pentru permis la Timisoara. Un candidat la statutul de sofer a venit sa sustina proba de condus prin oras drogat.

CITESTE SI: Dorel loveste din nou la Timisoara. A fost retezat stalpul din calea tramvaiului pe bulevardul Cetatii. Video

Totul a iesit la iveala cand tanarul de 33 de ani, urcat la volan sa-si demonstreze abilitatile, a dovedit ca nu era defel stapan pe reactiile sale. La scurt timp, in mod straniu pentru el, un echipaj al Politiei Rutiere a tras masina de examinare pe dreapta, pe o strada din cartierul Dambovita.

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada Paul Constantinescu din Timișoara, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în calitate de candidat în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoria ,,B”.
În urma testării acestuia cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanțelor psihoactive„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version