Opinia Timisoarei

Timisoara 89ers si Resita Locomotives isi unesc fortele pentru noul sezon din Campionatul National de fotbal american

TIMISOARA. Dupa ce in ultimul sezon Timisoara 89ers nu a participat in campionatul intern de fotbal american, timisorenii isi unesc acum fortele in incercarea de a aduce un titlu in Banat alaturi de colegii de la Resita Locomotives.

CITESTE SI: Festivalul Paradaiselor, la Timisoara. O sarbatoare a gustului 

Cele doua cluburi au decis sa colaboreze inca o data si sa incerce castigarea Campionatului National.

Timișoara 89ers si @resitalocomotives anunta cu entuziasm ca vor participa in Campionatul National de Fotbal American – 2024 impreuna, reprezentand Banatul! Aceasta participare marcheaza o noua etapa in parteneriatul strans si de succes dintre cele doua echipe, care isi unesc fortele pentru a aduce spectacol si performanta pe terenul de joc.
Sustineti-ne pe parcursul acestui sezon palpitant. Vom reveni cu informatii detaliate despre calendarul meciurilor, jucatori cheie si alte noutati care vor capta interesul tuturor iubitorilor de fotbal american„, este anuntul publicat de clubul timisorean pe pagina de Facebook.

Daca in ultimul sezon Timisoara 89ers a lipsit din intrecerea seniorilor, punand accent pe creterea tinerilor jucatori, Resita Locomotives a jucat finala stagiunii precedente. Formatia caraseana a pierdul RoBowl XIII cu 34-28 in fata celor de la Bucharest Rebels.

Resitenii au deja un titlu de campioni in palmares, castigat in acest an, la flag football. Dupa turneele de la Targu Mures, Cluj, Resita si Timisoara, echipa sub 19 ani a lui „Locos” a castigat titlul national. Timisorenii au obtinut medaliile de argint in aceasta competitie.

De asemenea, la inceputul lunii iulie, resitenii au anuntat si transferul unui conducator de joc de peste ocean. Shazzon Mumphrey este nascut in localitatea Louisville din statul Kentucky. A fost quarterback al Universitatii din New Haven, cea care l-a dat fotbalului american si pe Tony Sparano. Mumphrey a evoluat ultima data inm campionatul Cehiei, la Prague Lions.

Colaborarea dintre Timisoara 89ers si Resita Locomotives vine si intr-un an aniversar. in noiembrie se implinesc 10 ani de la primul meci de fotbal american intre cele doua echipe din Banat, care s-a disputat pe stadionul Gloria, din Resita.

Exit mobile version