Opinia Timisoarei

Timisoara cu echipa de fotbal in Liga 1, ca odinioara? Presedintele ales al CJT Alfred Simonis cauta solutii de finantare pentru Poli pana va face performanta

TIMISOARA. Presedintele ales al Consiliului Judetean Timis, Alfred Simonis, vrea sa gaseasca o formula legala pentru ca autoritatile locale sa finanteze echipa de fotbal Poli Timisoara pentru ca aceasta sa ajunga in Liga 1.

Insa, Simonis spune ca, dupa ce va atinge aceasta performanta, nu se mai angajeaza sa o finanteze. Acum, Poli Timisoara se afla in Liga 3.

CITESTE SI: Gata. A luat sfarsit cosmarul de pe Cosava – Margina. Ce se intampla saptamana viitoare pe acest drum, odata incheiata asfaltarea dupa reparatii? Anuntul ministrului Transporturilor si al DRDP Timisoara

”Timisoara are o echipa care are nevoie de ajutorul autoritatilor locale pentru a se putea mentine si pentru ca in urmatorii 3-4 ani sa poata sa ajunga in Liga 1. Asa ceva nu se poate fara ajutorul autoritatilor locale si sponsori. Am avut discutii cu rectorul UPT, Florin Dragan, cu suporterii si suntem in curs de a identifica solutia juridica, legala, sa finantam echipa, iar cand stadionul va fi finalizat, sa avem si o echipa care sa joace pe acest stadion”, a declarat Alfred Simonis.

Presedintele ales al Consiliului Judetean Timis a facut un apel si la primarul Timisoarei, Dominic Fritz, să se alature demersului de a sprijini finantarea echipei de fotbal a orasului.

”Fac apel la adresa primarului si Primariei Timisoara sa vina parte in acest proces. Vom cauta formulele cele mai corecte cu toti specalistii pe care ii putem angrena sa gasim cea mai buna solutie. Nu imi doresc sa fiu decident, trebuie sa aducem specialisti. Autoritatile locale au obligatia de a sprijini echipa”, a spus Simonis.

Totusi, Alfred Simonis a subliniat ca autoritatile locale nu vor mai sprijini si performanta echipei, odata ajunsa il prima liga de fotbal.

”Obligatia autoritatilor locale va fi de a asigura finantarea pana echipa ajunge in Liga 1. Nu ma angajez ca judetul Timis sa finanteze echipa la nivel de performanta”, a adaugat Simonis.

Exit mobile version