Opinia Timisoarei

Timisoara invinge din nou Steaua in Liga Nationala de rugby

TIMISOARA. SCM Timisoara a trecut cu 24-20 de Steaua Bucuresti intr-o partida care conta pentru etapa a VI-a a primei ligi de rugby.

Duelul din capitala a avut doua reprize diferite, una in care Timisoara a practicat un joc mai slab, si a incheiat-o fiind condusa de echipa gazda, si cea de-a doua, in care banatenii au evoluat mai bine.

Timisoara a deschis scorul dintr-o lovitura de pedeapsa a lui Daniel Plai, dar s-a vazut egalata repede de fostul ei jucator Alin Conache,cu o executie similara. Gazdele au preluat din nou conducerea cu un eseu al lui Butnariu, transformat de Conache. Timisoara a egalat din nou printr-un eseu al lui Chiriac, urmat de transformarea lui Plai. In cele din urma, la pauza, Steaua a intrat in avantaj, cu o pedeapsa semnata tot de Conache, iar scorul era 13-10.

Banatenii au preluat conducerea la inceputul partii a doua cu un eseu al lui Mosese, transformat de PLai. Stetco a majorat avantajul Timisoarei, cu un eseu, Plai a reusit transformarea si scorul a devenit 24-13.

In finalul intalnirii, Steaua a mai reusit un eseu transformat, dar nu a mai avut timp sa si intoarca rezultatul, si s-a incheiat 24-20.
In runda viitoare, SCM Timisoara va juca pe teren propriu impotriva Universitatii Cluj.

Exit mobile version