Opinia Timisoarei

Timisoara merge ceas in Alpe Adria Cup. Victorie si cu Geosan Kolin

TIMISOARA. 3 din 3! SCM winsed.swiss Mozzart Bet a trecut cu 90 – 84 de gruparea ceha Geosan Kolin in etapa a III-a din faza grupelor din Alpe Adria Cup. Este a treia victorie, din trei meciuri posibile, toate pe teren propriu pentru echipa banateana.

CITESTE SI: Fetele de la Poli Timisoara s-au descatusat in partida cu ultima clasata, ACS Tg. Mures. Banat Girls infrunta o echipa de pe podium 

Partida a fost spectaculoasa, s-a marcat mult de ambele parti, iar fazele frumoase incheiate cu cos au facut deliciul publicului. Primul sfert a fost extrem de echilibrat, iar la prima sirena tabela arata 24-25. Banatenii au preluat initiativa s-au dus la +7, dar inainte de pauza lucrurile s-au reechilibrat, dupa o perioada cu destule fragmentari, 46-43. Sfertul 3 a fost si cel mai bun al gazdelor, care au fost exacte, atat pe aparare, cat si pe atac. In ultimele zece minute, meciul parea jucat la +12 in favoarea gazdelor, dar cehii au redus diferenta la o posesie (doua puncte). Timisoara a gestionat mai bine finalul si s-a impus meritat cu 90-84.

Igor Kesar a fost omul partidei, jucatorul Timisoarei reusind 26 de puncte si 6 recuperari. Luka Mitrovic se dovedeste un transfer foarte inspirat el aducandu-si aportul cu 13 puncte si 8 pase decisive. De la oaspeti, care au avut o banca scurta, cu doar patru rezerve, insa fiecare jucator a marcat cel utin 3 puncte, s-a remarcat Filip Novotny, 18 puncte si 5 recuperari.

Pentru echipa de baschet a Timisoarei urmeaza vineri un meci extrem de important, tot pe teren propriu, contra unei vecine de clasament, Dinamo.

Exit mobile version