Opinia Timisoarei

Timisoreanca Gabriela Hamza, imaginea unui mare magazin de haine sportive din Londra! FOTO HOT!

O timisoreanca de doar 20 de ani este gata sa dea marea lovitura a vietii sale. Gabriela Hamza a prins un contract excelent in Marea Britanie, acolo unde a pozat pentru unul dintre cele mai mari site-uri de sport din Marea Britanie. Gabriela va fi una dintre modele care va imbraca marcile vandute de site-ul de shopping online sportsdirect.com.

Tanara timisoreanca a pozat chiar in capitala Angliei si de abia asteapta ca pozele realizate de fotograful Mihai Albu sa fie publicate. Gabriela  a reusit sa castige castingul pentru mai multe companii de top din Europa ca: Big Talk Productions, Bedlam Productions, Archer Street Films si Cloud Eight si asteapta sa-si deschida astfel drumul spre Vestul Europei, acolo unde si-au facut nume zeci de romance. Gabriela recunoaste ca experienta din Marea Britanie a fost una de neuitat, si spune ca Londra, desi un oras superb, nu i-a lasat o impresie foarte buna.

La Londra a fost rece si urat. Accentul este groaznic. Autobuzele in schimb au fost foarte simpatice„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro fotomodelul timisorean. Ramane de vazut daca sportsdirect.com nu este doar un pas spre marele premiu, un photoshooting pentru Sports Illustrated.

Exit mobile version