Opinia Timisoarei

Timisorenii, incurajati sa doneze 5 lei pentru sterilizarea cainilor si a pisicilor

TIMISOARA. Daca iubesti cainii si pisicile si daca iti pasa de viata lor, poti lua partea la o campanie de ajutorare si salvare a animalelor nedorite. Timisorenii sunt incurajati sa doneze suma de 5 lei, iar banii care se vor strange in urmatoarele doua saptamani vor fi folositi pentru sterilizarea animalelor.

„Acest eveniment a fost creat pentru toti cei care vor sa se implice in ajutorarea si salvarea in avans a animalelor nedorite. Doar 1 din 10 caini si pisici fara familie ajung sa fie adoptati, celelalte 9 suflete nevinovate traiesc o viata mizerabila, gonite, batute, flamande, bolnave si in final moarte pe marginea unui drum, pe un camp sau in padure. Prin aceasta actiune vrem sa ajutam oamenii care cunosc o pisica sau un caine de pe strada, din curtea unei firme sau din casa unor batrani, sa sterilizeze acel animal pe gratis, astfel zecile de pui pe care cainele sau pisica i-ar fi fatat nu mai exista, nu mai trebuie sa duca o viata la limita subzistentei„, anunta reprezentantii Asociatiei Pieces of Heaven, cei care au initiat acest eveniment.

Dupa ce vor fi sterilizati, cainii vor fi microcipati, li se va face un carnet de sanatate si vor fi inscrisi in RECS (Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan). In ceea ce priveste pisicile, acestea vor fi doar sterilizate.

Banii se vor strange in perioada 24 Martie – 10 Aprilie, selectarea cazurilor se va face intre 10 si 15 Aprilie, iar operatiile de sterlizare se vor face intre 15-30 Aprilie.

Mai multe informatii puteti sa gasiti aici.

Exit mobile version