Opinia Timisoarei

Timisul Sag, la prima victorie in liga a treia, Ghiroda la primul esec stagional, Peciu Nou face scorul rundei

TIMISOARA. Etapa a III-a din Divizia C a adus o victorie istorica a nou promovatei din Sag, primul esec pentru CSC Ghiroda si Giarmata Vii si Politehnica Timisoara.

CITESTE SI: Politehnica Timisoara castiga din nou in ‘Liga Zimbrilor’. Victorie muncita cu Bacaul 

Sagul a deschis vineri etapa cu meciul impotriva Periamului. Dupa ce la pauza oaspetii au fost cei care au condus, cu golul lui Olteanu, Sagul a revenit in partea a si a punctat de patru ori. Petre Ivanovici a semnat o dubla, iar Alexandru Munteanu si Sergiu Romanu au adus prima victorie a Sagului in liga a III-a.

Politehnica Timisoara a fost condusa la pauza de Lotus Baile Felix, iar in repriza secunda a reusit egalarea prin Istratie. Alb-violetii pareau sa obtina un punct in Bihor, dar Sergiu Oltean a inscris in al treilea minut de prelungire si a pastrat toate punctele la Baile Felix.

CSC Ghiroda si Giarmata Vii a suferit de asemenea primul esec al sezonului, in deplasare, cu Minerul Lupeni. Hunedorenii au punctat prin Eshun, de doua ori, Toma si Ayemantey, in timp ce pentru timiseni au punctat Fridrich si Jichici, iar Minerul Lupeni a castigat cu 4-2.

Ultima reprezentanta a Timisului in seria a IX-a, CSC Peciu Nou a obtinut a doua victorie consecutiva si a reusit scorul etapei in grupa. Timisenii s-au impus cu 5-1 pe terenul celor de la Gloria Lunca-Teuz Cermei. Enciu a semnat o dubla, Fertu, Bud si Ignea au inscris si ei cate o data. Timisenii i-au trimis astfel pe aradeni pe ultimul loc in serie.

In ultima partida a rundei, in duelul aradea, Progresul Pecica a trecut cu 3-0 de Viitorul Arad.

Dupa 3 etape, Progresul Pecica este prima, cu 7 puncte, urmata de CSC Peciu Nou si Lotus Baile Felix.

Exit mobile version