Opinia Timisoarei

TIR plin cu gunoaie, rasturnat la iesire din Timisoara. Intreaga incarcatura s-a imprastiat pe sosea

TIMISOARA. Un TIR care transporta gunoaie, s-a rasturnat la iesire din Timisoara, pe DN6, la Ghiroda. Soferul este ranit usor.

CITESTE SI: Traficanti ridicati din pat de mascati la Timisoara si in judet. 20 de perchezitii DIICOT in operatiunea ‘Ziua Z’

Din primele date de pare ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de trafic si s-a rasturnat pe carosabil cu mastodontul. Acesta transporta gunoi, iar politistii au inceput cercetarile privind legalitatea transportului si au deschis dosar penal.

Barbatul aflat la volanul TIR-ului este ranit usor si urmeaza sa primeasca ingrijiri medicale.

Traficul rutier se desfasoara cu restrictii, in zona accidentului.

Foto: Facebook/ DRDP Timisoara

UPDATE: Soferul a fost dus la spital.

Un bărbat de 56 de ani a condus un tir pe DN 6 (Calea Lugojului), dinspre centura Timișoarei înspre localitatea Remetea, iar într-o curbă la dreapta s-a răsturnat, împrăștiind deșeurile pe care le transporta pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului, bărbatul de 56 de ani a fost rănit ușor, fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timis.

UPDATE: DRDP Timisoara si-a trimis utilajele la locul accdentului in care un TIR s-a rasturnat, pentru a aduna gunoaiele imprastiate pe sosea.

Exit mobile version