Opinia Timisoarei

Tragedie. 5 morti intr-un groaznic accident. Masina s-a facut zob. Foto

Teribil accident de circulatie soldat cu 5 morti pe un drum judetean din Hunedoara, duminica, in jurul orei 23.00.

CITESTE SI: Jandarm de 24 de ani gasit impuscat in cap la Timisoara. Video

Soferul de 22 de ani al unui autoturism a incercat sa depaseasca o alta masina si un biciclist, in apropiere de localitatea Geoagiu, a pierdut controlul volanului si a izbit violent un cap de pod.

Impactul a fost atat de puternic, incat masina s-a facut zob si toti cei 5 oameni aflati in autoturism au murit. Este vorba despre tineri cu varstele de: 22 ani, conducatorul auto, si 19, 21, 22 si, respectiv, 24 ani pasagerii.

A fost ranit si biciclistul de 15 ani pe care soferul incerca sa-l depaseasca si pe care l-a acrosat. Baiatul a ajuns la spital.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs tragedia.

In jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ705.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din localitatea Geoagiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Geoagiu spre Gelmar, a efectuat depășirea unui alt autoturism, a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, acroșând, totodată și un biciclist, care se deplasa pe partea carosabilă.
În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și a patru pasageri din autoturism, precum și rănirea biciclistului, un minor de 15 ani, care a fost transportat UPU Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările, în acest caz.”, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Exit mobile version