Opinia Timisoarei

Tragedie. Fetita de 6 ani si tatal ei, inecati langa Timisoara. Copilul resuscitat, luat cu salvarea si dus la spital

TIMISOARA. S-a dat alarma la Timisoara, duminica dupa-amiaza. Un apel disperat la 112 anunta ca o fetita si tatal ei s-ar fi avantat in apele Timisului, ca sa se racoreasca, si nu au mai iesit la suprafata.

CITESTE SI: Oameni raniti, printre care si un copil de 2 ani, dupa ce doua masini s-au izbit in intersectie, la Timisoara

Totul s-a intamplat in locul numit de unii „la cascada”, in vecinatatea localitatii Urseni de langa Timisoara, unde cei doi au mers impreuna la scaladat pe canicula.

Micuta a intrat in apa si parea ca se ineaca, asa ca tatal a alergat sa o salveze.

Cei aflati pe mal au observat ca nici tatal de 35 de ani si nici fetita lui de 6 nu mai ies din Timis. Oamenii au sarit sa ii caute si sa ii salveze.

Au reusit sa ii scoata pe amandoi si au cerut ajutor. Echipajele medicale ajunse rapid la locul incidentului au incercat din rasputeri sa ii aduca in simtiri pe cei doi si au aplicat manevre de resuscitare vreme indelungata.

Din pacate, tatal a fost declarat decedat. In schimb, fetita a fost readusa la viata. A fost preluata si transportata de urgenta la Spitalul Louis Turcanu in Timisoara.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili toate conditiile in care s-a produs tragedia.

Azi, în jurul orei 17:10, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane s-ar fi înecat în râul Timiș.

Ajunși la fața locului, pe malul Timișului, între Giroc și Urseni, o fetiță de 6 ani ar fi intrat în apă și dădea semne că se îneacă, tatăl acesteia, în vârstă de 35 de ani, a intrat după aceasta, dar din nefericire nu au ieșit la mal, ulterior fiind aduși la mal de către alți cetățeni.

În urma manevrelor de resuscitare, la ora 18:00 a fost declarat decesul în cazul bărbatului, fetița fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version