Opinia Timisoarei

Tragedie in Timis. Un barbat a pierit in flacari, dupa ce casa i-a fost cuprinsa de un incendiu

TIMISOARA. S-a dat alarma miercuri dimineata, dupa ce o casa din localitatea Costeiu din Timis a fost cuprinsa de flacari.

CITESTE SI: 60 de perchezitii DNA in Timis si in alte judete, intr-un dosar cu o paguba uriasa. Ce cauta procurorii anticoruptie

Pompierii au intervenit rapid pentru stingerea incendiului. Din pacate, proprietarul, un batran de 85 de ani a murit.

Astăzi, 09.10.2024, în jurul orei 05:00, pompierii lugojeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință în localitatea Coșteiu.

La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție si comandă și două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ cu medic, precum și pompierii voluntari din comună.

Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată pe o suprafață de aproximativ 150 mp, cuprinzând acoperișul, podul casei și trei încăperi.

Din nefericire, o victimă de sex masculin, cu varsta de aproximativ 85 de ani, a fost găsită inconștientă. Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de medicul de pe ambulanță„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Exit mobile version