Opinia Timisoarei

Tragedie la o partida de vanatoare. Un barbat de 44 de ani a murit impuscat

Un barbat a murit in Joia Mare la o partida de vanatoare, dupa ce arma pe care o avea asupra lui s-a descarcat.

CITESTE SI: Largirea la 4 benzi a drumului ce leaga comuna Sanandrei de Timisoara mai asteapta. Licitatia pentru contractul de aproape 7 milioane de euro, contestata 

Nenorocirea s-a petrecut in apropierea localitatii hunedorene Certejul de Jos, la o partida de vanatoare care era organizata legal.

Pusca unui tanar de 34 de ani s-a descarcat, iar proiectilul s-a oprit in pieptul unui barbat de 44 de ani. Vanatorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politie. Din nefericire, pentru barbatul impuscat nu s-a mai putut face nimic.

Politia Municipiului Deva a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112, de catre un barbat in varsta de 50 de ani din comuna Certejul de Jos, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla la o partida de vanatoare organizata in baza unei autorizații legal emise pe raza localitații Boholt, impreuna cu alte persoane, fiului sau in varsta de 34 ani i s-ar fi descarcat accidental arma de vanatoare lovind mortal in zona pieptului un barbat in varsta de 44 ani, participant la vanatoare.
Din primele verificari s-a stabilit ca vanatoarea se desfasura in baza unei autorizații legal emise.
Politistii ajunsi la fața locului au constatat ca cele sesizate se confirma si in acest caz, au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infracțiunii de ucidere din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Exit mobile version