Opinia Timisoarei

Tragedie la Timisoara. Barbat gasit mort in Bega. Video

TIMISOARA. Descoperire teribila la Timisoara, miercuri dimineata. Mai multi detinuti care lucrau pe malul canalului Bega au observat ca in apa plutea un cadavru si au dat alarma la numarul de urgenta 112.

CITESTE SI: Traficanti ridicati din pat de mascati la Timisoara si in judet. 20 de perchezitii DIICOT in operatiunea ‘Ziua Z’

In zona Pasarelei Indragostitilor de langa Parcul Copiilor au intervenit rapid pompierii, politistii si un echipaj medical.

In canal zacea trupul neinsufletit al unui barbat de 50 de ani. Pompierii au procedat la recuperarea cadavrului din Bega si l-au adus pe mal. Din primele cercetari, omul a stat zile in sir in apa. Avea asupra lui, in buzunare, permisul de conducere, astfel ca el a putut fi identificat rapid.

Cadavrul a fost incredintat medicilor legisti, pentru stabilirea cauzei mortii.

In jurul orei 11:00, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe Canalul Bega în dreptul bulevardului Corneliu Coposu, plutește corpul unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version