Opinia Timisoarei

Tragedie pe Autostrada Timisoara – Lugoj, dupa ce un camion a intrat pe contrasens unde a lovit doua masini. Consulul Ungariei la Bucuresti a murit in accident. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe Autostrada Vestului, joi. Un camion incarcat cu lemne a patruns pe contrasens pe soseaua de mare viteza si a lovit doua masini, intre care una de Corp Diplomatic, apartinand Consulatului Ungariei la Bucuresti.

Camionul a rupt mai intai un parapet si a izbit violent cele doua masini, apoi s-a rasturnat in afara soselei de mare viteza.

Circulatia a fost blocata in zona accidentului.

TIR-ul incarcat cu lemne a facut explozie de cauciuc, pe cand circula dinspre Timisoara catre Lugoj. Camionul cu busteni a intrat pe sensul opus de mers, a lovit in plin masina de corp diplomatic, care era condusa chiar de consulul Ungariei la București. In urma impactului acesta a murit pe loc. TIR-ul a mai lovit o masina, dar nu au mai fost inregistrate alte victime.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timișoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule.

În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version