Opinia Timisoarei

Tragedie pe o sosea din Timis. 2 oameni au murit, unul captiv in masina zdrobita, altul sub autoturism, intr-un canal. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe un drum din Timis, duminica seara. Doi oameni au murit dupa ce masina in care se aflau a zburat de pe sosea si s-a rasturnat intr-un canal cu apa.

CITESTE SI: Razie de proportii la Timisoara. Sute de amenzi date in numai cateva ore de politisti. Foto si video 

Accidentul s-a petrecut in apropiere de Beba Veche, pe un drum mai putin circulat, spre Valcani.

Cel aflat la volan a pierdut controlul intr-o curba, iar autoturismul s-a prabusit in canal. Unul dintre barbati a fost aruncat din masina, iar cel de-al doilea a ramas blocat in caroseria distrusa. Pompierii si medicii au intervenit de urgenta. Din pacate, n-au mai putut face nimic pentru cei doi.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute sa recupereze trupurile neinsufletite.

„In jurul orei 21.00, am fost solicitati sa intervenim la degajarea unui autoturism rasturnat intr-un canal cu apa. La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala de interventie, un echipaj SMURD si 7 pompieri.  Au gasit doua victime, una in interiorul autoturismului si cealalta sub masina rasturnata. Pompierii au intervenit pentru extragerea acestora. Victimele au fost predate echipelor medicale, insa a fost constatat decesul acestora„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Cei doi, de 53 si, respectiv, 57 de ani, erau din Beba Veche si lucrau ca paznici la o firma de prospectiuni si forari petroliere.

Pe DC1 din localitatea Beba Veche a avut loc o autoaccidentare produsa pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Conducatorul autoturismului, un barbat, de 57 de ani a pierdut controlul directiei de mers, a parasit drumul comunal si s-a rasturnat într-un canal cu apa. La fata locului au fost gasite doua persoane decedate, soferul autoturismului si pasagerul-un barbat de 53 de ani. Politistii au deschis un dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de ucidere din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version