Opinia Timisoarei

Tragedie pe sosea provocata de un sofer de 18 ani. Un tanar a murit pe loc, un bebelus de 6 luni printre raniti. Foto

Accident mortal pe o sosea din vestul tarii. Doua masini si un camion s-au izbit luni dupa-amiaza.

CITESTE SI: Femeie lovita pe zebra de o masina. Soferul avea o alcoolemie de 1,44 la mie 

Accidentul a avut loc in judetul Arad, in apropierea satului Cicir, care tine de comuna Tudor Vladimirescu.

O masina cu numere de Timis, condusa de un sofer de numai 18 ani a patruns pe contrasens, unde a izbit violent un alt autoturism condus de o femeie, pe care l-a proiectat in camion.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns doua autospeciale ale pompierilor, dintre care una cu modul de descarcerare, si o ambulanta SMURD.

Din nefericire, pentru un tanar de 22 de ani a fost prea tarziu, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Patru oameni raniti, printre care si un bebelus de 6 luni, au fost transportati la spital.

In urma evaluarii medicale, la spital au fost transportate: o victima în stare de inconstienta, trei victime constiente si cooperante, prezentand rani usoare si excoriatii, printre acestea si un bebelus de 6 luni. Pompierii militari aradeni au actionat si pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la locul evenimentului„, au transmis reprezentantii ISU Arad.

Politistii urmeaza sa stabileasca cauzele producerii accidentului.

În jurul orei 17:55, un tânăr de 18 ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Cicir, dinspre Deva spre Arad, a intrat în coliziune cu un autoturism care era oprit în coloană, condus de o femeie de 33 de ani, din Ghioroc.

După impact, autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier condus de un bărbat de 50 de ani, din județul Hunedoara.

Accidentul a avut ca urmare decesul unui tânăr de 22 de ani, alte 4 persoane, printre care un copil de 6 luni, fiind transportate la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatele din dotare a indicat că niciun șofer nu era sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version