Opinia Timisoarei

Tragedie. Tanar gasit mort intr-un bazin de inot din Timisoara

TIMISOARA. Intamplare tragica la bazinul de inot din zona Dacia, la Timisoara. Un tanar de 31 de ani a fost gasit fara suflare in apa, marti seara.

CITESTE SI: In doar 10 ani, jumatate din populatie s-ar putea confrunta cu obezitatea, devenita problema de sanatate publica. Avem aproape 9.000 de oameni diagnosticati la Timisoara si in judet 

Acesta obisnuia sa vina regulat sa inoate in Dacia, prin programul municipalitatii de acces la bazinul Complexului Sportiv Bega, intrucat bazinul este administrat de Primaria Timisoara.

Aseara, in jurul orei 19.00, a intrat in apa, pe cand in bazin mai erau si alti timisoreni. La un moment dat,  cineva a observat ca tanarul nu mai iese la suprafa si a dat alarma.

Un antrenor aflat in incinta a sarit sa-l salveze si s-a chinuit sa il resusciteze.

Au intervenit rapid si medicii si politistii.

Din pacate, pentru tanarul de 31 de ani, echipajul medical n-a mai putut face nimic. Din primele date, se pare ca barbatul ar fi suferit un infarct, insa cauzele mortii vor fi stabilite cu precizie de catre medicii legisti in urma autopsiei.

Politistii au inceput o ancheta.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 19:51, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost găsită într-un bazin de înot din municipiu, inconștientă.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani.

Echipajul medical prezent la fața locului au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii situații de fapt„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

 

Exit mobile version