Opinia Timisoarei

Tragedie. Un copil a murit dupa ce s-a prabusit de la etajul 8 al unui bloc

Un adolescent de 16 ani a cazut miercuri dupa-amiaza de la etajul 8 al unui bloc, in judetul Hunedoara.

CITESTE SI: Dupa canicula, vin vijeliile. Cod portocaliu de vreme rea in Timisoara si in tot Banatul 

Incidentul a avut loc intr-o cladire din orasul Vulcan. Vecinii care au vazut ce s-a intamplat au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale politiei si ambulantei.

Adolescentul a fost preluat inconstient de echipajul medical si dus la spital.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii incidentului.

Un minor in varsta de 16 ani din municipiul Vulcan, in timp ce se afla la etajul 8 al unui bloc situat pe strada Dafinel Duinea din municipiul Vulcan, in conditii ce vor fi stabilite ulterior, a cazut de la etajul 8 al blocului. Minorul a fost preluat si transportat de catre un echipaj medical la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In continuare, politistii efectueaza cercetari cu privire la cauzele producerii acestui eveniment si luarea masurilor legale ce se impun„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

UPDATE:  In ciuda eforturilor facute de medici, adolescentul de 16 ani care a cazut de la etajul 8 al unui bloc din Vulcan a murit la spital.

Cu toate manevrele de resuscitare efectuate mai bine de 30 de minute de catre colegii din UPU, ambulanta si SMURD, pacientul a fost declarat decedat”, a spus pentru stiridinhunedoara.ro, Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Hunedoara.

Foto: Arhiva

Exit mobile version