Opinia Timisoarei

Traseu de aventura, spectacole de teatru si ateliere de creatie pentru copii in Parcul Primaverii de la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Parcul Primaverii de la Muzeul Satului Banatean ii asteapta pe timisoreni in acest final de saptamana cu evenimente dedicate atat adultilor, cat si si copiilor.

CITESTE SI: Spectacol popular cu Feli Donose, cros, ceremonial militar si demonstratii cu caini dresati, de Ziua Europei, la Timisoara. Programul evenimentelor

Parcul este la a doua editie, iar cei mici sunt asteptati cu un traseu de aventura, pe care trebuie sa il parcurga in cadrul unei competitii.

Va fi organizat si un concurs „De-a joaca”, in zilele de sambata si duminica, 29 si 30 aprilie, in intervalul orar 14:00 – 16:00. Este vorba de parcurgerea unui traseu ce incepe cu o usoara proba de catarare, urmata de mini sprint si lansarea cerculetelor zburatoare. La final, cei care raman in concurs vor avea de trecut si proba de echilibru si testarea abilitatilor de tragere cu arcul. Nu este necesara inscrierea in prealabil, dar doritorii sunt rugati sa fie prezenti cu 15 minute inainte de începerea concursului. In celelalte zile, traseul poate fi folosit de catre copii, doar sub supravegherea unui parinte sau a unui adult care ii însoteste„, transmit organizatorii.

Copiii intre 6 si 12 ani sunt asteptati si cu alte surprize. Un atelier de cioplit, organizat in colaborare cu Muzeul Satului Banatean din Timisoara, atelier de reciclare – Tablou de primavara, organizat in colaborare cu Muzeul National al Banatului, atelier de creatie cu sustinerea cercetasilor Romaniei, Licos Timisoara si multe alte ateliere si spectacole de teatru puse in scena de Teatru pe Roti, Teatrul Merlin si Teatru Magic OZ, completeaza spectacolul rezervat celor mici.

Mai multe detalii despre program si atractiile pregatite pentru vizitatorii de toate varstele pot fi gasite pe www.parculprimaverii.ro.

Intrarea la Parcul Primaverii, care isi inchide portile la 1 mai, este libera.

In weekend sunt programate o multime de concerte.

CITESTE SI: Concerte The Motans, Vama, Alina Eremia, Jean Gavril si alti artisti. Cel mai mare Parc al Primaverii isi deschide portile la Muzeul Satului Banatean din Timisoara. Tot ce trebuie sa stii

Exit mobile version