Opinia Timisoarei

Trei echipe in minus. Liga a IV-a Timis va avea doar 17 formatii la start in noul sezon

TIMIS. S-a incheiat etapa de inscriere a echipelor in liga a IV-a Timis, iar in noua editie de campionat divizia de elita a judetului va avea 17 echipe, cu trei mai putin decat in stagiunea precedenta.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Lucrari pe mai multe drumuri. Anuntul DRDP Timisoara 

Dintre echipele nou promovate din liga a V-a s-au inscris doar satelitul echipei din Ghiroda si AS Recas, iar dintre formatiile care au evoluat la acest nivel in stagiunea precedenta, gruparea din Comlosu Mare nu s-a mai inscris si in acest sezon.

Astfel, pana la termenul limita, 26 iulie, si-au depus cererile de inscriere urmatoarele formatii: CSM Lugoj, CS Sanandrei, Progresul 1906 Ciacova, CSU UVT Timisoara, Cocosul Ortisoara, CSO Deta, CSC Belint, AS Recas, CSC Liebling, CSC Ghiroda si Giarmata Vii II, Unirea Sannicolau Mare, Progresul Gataia, Millenium Giarmata, Gloria Mosnita Noua, Flacara Parta si Pobeda Star Bisnov.

Sedinta pentru stabilirea programului in noua editie de liga a IV-a va avea loc in 9 august, cu o saptamana inainte de startul stagiunii 2024-2025, la sediul AJF Timis.

Avem o liga a IV-a cu mai putine echipe, dar speram noi sa fie o intrecere frumoasa, cum a fost si in stagiunea precedenta, si de ce nu, Timisul sa mai dea o echipa promovata in liga a III-a. Noi le uram succes tuturor echipelor si speram sa ne ofere meciuri spectaculoase si sa primeze fair play-ul„, spune Romeo Malac, presedintele AJF Timis.

Cum vor arata diviziile inferioare?

Liga a V-a din Timis se va disputa si in acest sezon in formatul din cel precedent. Pentru campionatul viitor s-au inscris 48 de echipe, ce vor fi repartizate in 3 serii de cate 16 echipe.
Programul meciurilor din cele trei serii va fi stabilit tot in 9 august, tot la sediul AJF Timis. Programul seriei 1 va fi stabilit de la ora 12, de la ora 13 va fi randul seriei a II-a, iar de la ora 14 va avea loc extragerea pentru seria a III-a. Campionatul va debuta in 17 august.

In liga a VI-a au fost inscrise 57 de echipe, care vor fi impartite in 5 serii. Campionatul va debuta in 14 septembrie, iar stabilirea programului se va face in 2 septembrie.

Exit mobile version