Opinia Timisoarei

Trei puncte mari pentru CFR Timisoara. Banatenii, la a doua victorie din campionat

TIMISOARA. CFR Timisoara s-a impus cu 6-4 pe terenul Luceafarului Buzau in prima etapa din returul sezonului regular al Ligii Nationale de futsal. Banatenii au trecut peste gruparea buzoiana in clasament.

CITESTE SI: Lugojul continua parcursul fara greseala, Sanandreiul face rocada cu Parta, Belintul reuseste scorul etapei 

Prima partea a intalnirii din sala Romeo Iamandi a fost una echilibrata, si care s-a incheiat la egalitate, 1-1. Timisorenii au deschis scorul prin Robert Lupu, pentru ca Alin Iacob sa aduca egalarea.

Repriza secunda a fost una mult mai alerta, in care CFR-ul a jucat mai bine atat in atac, cat si in aparare. Ilas a punctat pentru 2-1, insa bucuria a durat numai doua minute, Zatreanu reusind egalarea. Timisorenii au trecut din nou in avantaj in minutul 28 prin Passoli, insa la cateva secunde distanta gazdele au egalat din nou prin Iacob. Passoli si Renato Nunes au punctat in interval de un minut si s-a facut 3-5. Luceafarul a mai redus o data din diferenta prin Alin Iacob. Cu doua minute inainte de final, Renato Nunes a mai punctat o data si a stabilit scorul final, 4-6.

Odata cu aceasta victorie, CFR Timisoara face 8 puncte si o depaseste in clasament tocmai pe Luceafarul Buzau, grupare ce ramane cu 6 in cont.

In runda viitoare, programata peste doua saptamani, CFR-ul va primi vizita liderului din Odorheiu Secuiesc.

Exit mobile version