Opinia Timisoarei

Triciclu cu remorca rasturnat pe un drum din Timis. Conducatorul si o femeie de 75 de ani, raniti

TIMIS. Un barbat si o femeie au ajuns la spital, miercuri dupa-amiaza, dupa un accident cu un triciclu.

CITESTE SI: Parchetul European face perchezitii la o primarie din Timis si acasa la primar 

Cei mergeau cu vehicolul pe una dintre strazile din comuna Comlosu Mare din Timis. La un moment dat, barbatul, care si conducea, a pierdut controlul si tricicleta s-a rasturnat.
Soferul si pasagera au fost trantiti pe asfalt si raniti. La fata locului au ajuns echipaje medicale si ale politiei. Barbatul si femeia au fost transportati la spital, in timp ce politistii au avut parte de o surpriza.

Un barbat în vârsta de 65 de ani a condus o tricicleta electrica cu remorca basculabila, pe o strada secundara din localitatea Comlosu Mare, iar la un moment dat a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rasturnat pe partea carosabila.

In urma accidentului, conducatorul si pasagera din remorca, o femeie de 75 de ani, au fost raniti si transportati la spital.

Barbatul nu avea permis de conducere prevazut pentru acest vehicul, iar vehiculul era neinmatriculat.

Polițistii au întocmit un dosar penal sub aspectul savârsirii infracțiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul neînmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version