Opinia Timisoarei

Tupeul unui motociclist care circula pe trotuar la Timisoara. Ce l-a enervat din cale-afara? Video

TIMISOARA. Momente de panica pe Podul Decebal din Timisoara, luni dimineata. Un motociclist, dornic sa fenteze aglomeratia din trafic si coloana celor care stateau la semafor, s-a avantat pe trotuar.

CITESTE SI: Imagini de infarct pe o strada din Timisoara. Cum depasesc unii soferi mijloacele de transport in comun. Video 

Momentul in care tanarul traverseaza podul dinspre Prefectura catre Cartierul Fabric a fost filmat de un trecator, iar asta l-a scos din pepeni pe motociclistul care a decis sa-i dea o lectie.
Si-a parcat bolidul pe spatiul verde si s-a intors nervos spre cel care il filmase. Incearca sa-l intimideze si, pentru ca acesta nu a ripostat si s-a indepartat, tanarul s-a lasat pagubas si s-a intors la motocicleta pe care o abandonase pe iarba.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu!

Luni dimineața pe Podul Decebal din Timișoara, un motociclist s-a gândit să fenteze traficul urcându-se cu motocicleta pe trotuar printre pietoni și elevii care mergeau la școală, iar la intersecția cu str. Andrei Mocioni era să intre într-o mașină care circula regulamentar, apoi s-a oprit pe spațiul verde și a venit agresiv pentru a cere socoteală pentru filmare. Sperăm ca în baza imaginilor, poliția rutieră va lua atitudine pentru această conduită agresivă în trafic„, a notat cel care a filmat intreaga scena si a postat imaginile online pentru a trage un semnal de alarma.

Exit mobile version