Opinia Timisoarei

Turcescu se ia de barbatii care-si vopsesc parul! „Niste mosuleti care fac eforturi disperate de a parea mai tineri! Sunt penibili!”

Robert Turcescu

Realizatorul de televiziune Robert Turcescu spune ca nu poate sa-i inteleaga pe barbatii care, ajunsi la o anumita varsta isi vopsesc parul pentru a nu li se vedea fierele de par grizonat. Chiar daca a albit inca din primul an de facultate, Robert Turcescu n-a fost tentat nici macar o data sa-si vopseasca parul. Si nici n-o va face vreodata. Mai bine se tunde la chelie.

De cand eram in primul an de facultate sunt tot cu parul alb, si din ce in ce mai alb. Uitati-va la Petre Roman, saracul, in ce fel arata cand se vopseste in cap sau la alti indivizi care practica asta. Mai bine ma tund la chelie. N-o sa ma vedeti niciodata vopsit in cap. Mi se pare culmea penibilului. Mai ales ca unii au o nuanta de-asta… sunt sateni sau bruneti si nimeresc o nuata de-asta care bate in roscat, mai ales in lumina reflectoarelor, la televiziune. Sunt absolut penibili, si unii dintre ei chiar asa sunt, niste mosuleti care fac eforturi disperate de a parea cu mult mai tineri. Sunt niste personaje lipsite de autoritate. Un barbat, daca imbatraneste cum trebuie, si nu ca prostul, cu burta si nemaiavand grija deloc de el, o data cu inaintarea in varsta capata prestanta. Am vazut oameni distinsi care au 70, 80 de ani si care nu se vopsesc in cap, nu-si dau cu lac pe unghii, nu se epileaza. Cred ca e ceva defect la oamenii care fac asta sau au o disperare in a incerca sa multumeasca niste partenere cu mult mai tinere decat ei si care incearca sa le induca o stare de a experimenta tot felul de lucruri. Cred ca din perspectiva asta sunt niste nefericiti„, explica moderatorul emisiunii „Evenimentul Zilei”, de la B1.

Exit mobile version