Opinia Timisoarei

Ucis de o partida de sex! Un barbat de 83 de ani a murit in bratele amantei de 70!

Un barbat a murit subit in bratele unei femei maritate cu care obisnuia sa se iubeasca, o data pe luna, cand lua pensia. Cadavrul barbatului a fost descoperit de o camerista care a intrat la banuieli dupa ce iubita de 70 de ani a barbatului a parasit in graba hotelul din Buzau. „Am vazut ca batranul nu mai coboara. Mi-am facut curaj, am intrat si l-am gasit gol-pusca si cu gura stramba. M-am dus intr-o fuga sa le povestesc colegelor patania”, a declarat camerista.

La auzul vestii, una dintre fete a urcat in camera de hotel pentru a vedea cu ochii ei grozavia. „Batranul era complet dezbracat cu o figura stalcita de durere, probabil, si cu penisul ramas in erectie. Cred ca a consumat ceva stimulente ca sa nu se faca de ras”, a declarat o alta camerista. Personalul hotelului a marturisit anchetatorilor ca inainte de producerea tragediei batranul si amanta sa au luat masa in restaurantul lor.

„Era clientul nostru. A inchiriat o camera de un milion de lei, apoi au mancat cate o friptura. Mai tarziu a baut o votca dupa care au urcat in camera”, a mai spus Ioana C. Medicii ajunsi cu ambulanta la locul tragediei n-au putut decat sa constate decesul barbatului. Rudele barbatului sunt si ei socati de vestea care i-a luat pe nepregatie. „Cred ca a luat Viagra ca altfel nu se explica povestea asta” ,a declarat Costel B. , ruda cu batranul.

Exit mobile version