Opinia Timisoarei

Ultimele zile de inscrieri la scolile de politie. Peste 1600 de locuri disponibile si pentru tinerii din Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa devina politisti mai au o saptamana la dispozitie pentru a se inscrie la o noua sesiune de admitere la scolile de agenti de politie de la Campina si Cluj-Napoca.

CITESTE SI: Razie de proportii la Timisoara. Soferi beti, drogati, dar si un condamnat la inchisoare prinsi de politisti 

Politistii din Timisoara au fost sambata prezenti intre tineri pentru a le prezenta oferta scolilor “Vasile Lascar” din Campina si Scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan”- Cluj-Napoca. La prima dintre acestea sunt disponibile 1340 de locuri, iar la cea de-a doua 300.

Iata calendarul concursurilor de admitere

• In perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 (inclusiv in zilele de sambata si duminica), candidatii cu domiciliul sau resedința in Timis pot depune cererile de inscriere, exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@tm.politiaromana.ro.

• Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare – pana la data de 24 noiembrie;

• Evaluarea psihologica a candidatilor se realizeaza in conformitate cu Dispozitia directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificarii intocmite impreuna cu structurile cu atributii de recrutare.

• Sustinerea probei de evaluare a performantei fizice – in perioada 7–13 decembrie 2023;

• Sustinerea probei de evaluare a cunostintelor –16 decembrie 2023.

Detalii privind inscrierea, procesul de recrutare si sustinerea examenelor se pot gasi pe site-ul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, AICI.

Exit mobile version