Opinia Timisoarei

Ultimul meci acasa in Alpe Adria Cup pentru Leii din Banat

TIMISOARA. Faza grupelor se apropie de sfarsit, iar prim-divizionara de baschet SCM Timisoara arata bine, cu 7 victorii si un singur esec fiind calificata deja de pe primul loc in turneul Final 4 al Alpe Adria Cup, Pana atunci, alb-violetii mai au doua meciuri, primul dintre ele, miercuri, acasa de la 18.30 cu BC GGMT Viena.

CITESTE SI: Maia Sandu poate incasa cei 30.000 de euro premiu de la Primaria Timisoara. Centrul National Anticoruptie din Moldova spune ca nu e vorba de un cadou

Austriecii sunt finalistii celei mai recente editii a Alpe Adria Cup. Turneul final al precedentului sezon a avut loc chiar la Viena. Adversarii banatenilor au trei victorii, patru infrangeri si un meci restant, pastrand sanse la locul secund, care duce si el in Final Four.

Pentru noi, in clasament, acest meci nu are nicio miza, dar pentru Viena are. Pentru noi, miza este ca jucam acasa, in fata suporterilor nostri si nu putem sa ne gandim la altceva decat la victorie”, spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara.

BC Viena, vicecampioana a Austriei, are doi americani si trei croati in lot. Printre acestia din urma se afla si Ivan Siriscevic, extrema care a evoluat pentru echipa viola in sezonul 2011/2012.

Exit mobile version