Opinia Timisoarei

Un american pentru Timisoara. Echipa de baschet se intareste

TIMISOARA. SCM OHMA Mozzart bet, echipa de baschet a Timisoarei tocmai s-a intarit cu un jucator din „State”. Nascut la 4 septembrie 1998 (24 de ani) si inalt de 1,98 metri, baschetbalist pe pozitiile 1 si 2, americanul Tyreek Scott-Grayson este noul jucator al echipei, dar si noua speranta.

CITESTE SI: 13 jucatoare la reunirea de la Timisoara a echipei Banat Girls pentru noul sezon al Ligii 1 de fotbal feminin. Lotul va fi completat in zilele viitoare. Foto 

Pentru prima data cu contract in afara SUA, Tyreek vine de la Old Dominiom University (Norfolk, statul Virginia), echipa care evolueaza in campionatul universitar, NCAA Division I. In sezonul recent incheiat, el a avut medii de 13.4 puncte, 4.5 recuperari, 2.6 pase decisive, in 30 de partide disputate (in 28 a făcut parte din cinciul de start). A fost liderul echipei sale la aruncarile de trei puncte.

De-a lungul carierei, Tyreek a mai jucat la Northeastern University (Boston, statul Massachusetts) si UAB (Birmingham, statul Alabama).

La nivelul universitar, noul jucator al Timisoarei urmeaza studiile de masterat in domeniul managementului sportiv.

Exit mobile version