Opinia Timisoarei

Un baiat a sarit de la etaj din parcarea de la mall, in Timisoara. Video

TIMISOARA. Momente teribile, marti seara, la mall in Timisoara. Un adolescent a sarit de la etajul 5 al parcarii exterioare.

CITESTE SI:  Cifre umflate in primaria de sticla a lui Dominic Fritz? A anuntat ca are in reabilitare 68 de blocuri in Timisoara, insa doar 6 au fost efectiv anvelopate si nici jumatate sunt in licitatie ori cu amplasamentul predat, in doi ani

Baiatul, in varsta de 17 ani, s-a prabusit langa rampa de urcare, putin inainte de ora 19.00. A supravietuit caderii de la inaltime.

Trrecatorii au dat alarma, iar la locul incidentului au intervenit rapid un echipaj SMURD, Ambulanta, pompieri si politie. Medicii l-au preluat pe baiat in stare grava si l-au transportat de urgenta la Spitalul Municipal.

La data de 27.12.2022, în jurul orei 18:40, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, s-ar fi aruncat de la etajul 5 al parcării unei societăți comerciale, parcare ce are ieșirea pe strada Sever Bocu.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Timișoara, care se află la spital în stare de inconștientă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Baiatul de numai 17 ani care a sarit de pe parcarea de la mall la Timisoara era in depresie. A supravietuit miraculos caderii de la inaltime 

Exit mobile version