Opinia Timisoarei

Un bebelus a venit pe lume pe o banca din Gara de Nord Timisoara. Politistii de la Transporturi i-au acordat primul ajutor tinerei mamici. Video

TIMISOARA. Intamplare mai putin obisnuita pe un peron al Garii de Nord din Timisoara. Unei tinere i-a venit sorocul chiar pe o banca, unde a si adus pe lume un bebelus perfect sanatos, marti seara.

CITESTE SI: Bebelus de 4 luni, ramas singur in masina aproape o ora, pentru ca parintii nu i-au lasat pe pompieri sa deschida fortat portiera. Tatal s-a dus sa aduca cheia de rezerva de la 16 km distanta

Politistii de la Transporturi au fost cei care i-au acordat femeii primul ajutor si au chemat medicii.

Un apel la 112 a anuntat ca o femeie aflata pe o banca pe peronul Garii de Nord era pe punctul de a naste. Politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara au inceput sa caute si, pe peronul 6, au gasit o femeie al carei nou-nascut se grabea sa vina pe lume.
Un politist a ramas cu aceasta pentru a o linisti, in timp ce colegul sau a plecat sa aduca prosoape. În cel mai scurt timp, au sosit si echipajele medicale, care au ajutat-o pe femeie sa duca procesul la final”, a transmis IPJ Timis.

Politistii care au ajutta-o pe tanara mamaica intr-un moment atat de dificil, s-au dus la spital pentru a afla daca bebelusul este bine.

Pentru politistii SRPT, el este Ciprian, un bebelus perfect sanatos, care a primit nota maxima de la ei. Are 3,4 kg si 51 de cm”, a mai transmis IPJ Timis.

Exit mobile version