Opinia Timisoarei

Un nou inceput pentru Politehnica Timisoara. 15 jucatoare la primul antrenament pentru noul sezon din liga secunda. Foto

TIMISOARA. Dupa ce in aceasta vara a pierdut la multe jucatoare, Politehnica Timisoara a reluat antrenamentele pentru stagiunea de liga secunda ce va incepe in septembrie.

CITESTE SI: Apa potabila nu este pentru udatul gradinilor! Solutiile propuse de Aquatim la Timisoara si in judet 

Numit saptamana trecuta antrenor principal, Orlando Stefan a avut la prima sesiune de pregatire de pe stadionul Dan Paltinisanu un lot de 15 jucatoare, doua dintre ele fiind in probe. Dintre fotbalistele care au evoluat in Superliga anul trecut vor continua in alb violet portarul Cosmina Rosu, dar si Anda Jivan, Georgiana Mateescu, Andreea Sepetan sau Dana Cioabla. Celelalte sunt jucatoare crescute la grupele de junioare.

Iata lotul complet prezent la reunire:

Cosmina Rosu, Anda Jivan, Giorgiana Mateescu, Andreea Sepetan, Dana Cioabla, Anisia Medre, Diana Taciuc, Carla Levitchi, Alexia Vasilescu, Nicoleta Mulicz, Tania Noje, Anastasia Grecu, Alexandra Pogacean, Sara Codrea, Alessia Solomon, Alexandra Lazar (probe), Alexia Suba (probe).

Au absentat din diferite motiove Ionela Nastasoiu, Roxana Dovincescu, Bianca Corsei, Gabriela Bogdan, Irina Apostol, Aida Bucsa, Ariana Bucsa.

Clubul timisorean isi va completa lotul pana la startul sezonului, deja fiind discutii cu alte trei fotbaliste.

Politehnica va continua antrenamentele pe plan local pana la inceputul sezonului si va juca si cateva meciuri de verificare. Primul este programat peste 9 zile, in deplasare, impotriva echipei maghiare Pecs, nou promovata in prima liga din tara vecina.

Formatia timisoreana a pierdut mai multe jucatoare in aceasta vara, dupa anuntul ca va juca in liga secunda. Antonia Bratu a ajuns la campioana Farul Constanta, Nikoleta Kurja si Shaira Pera vor imbraca tricoul Universitatii Cluj, Emily Scaramelo, Dimitra Ivanova, Claudia Bistrian, Sara Campean, Alexandra Boboc, Alessia Moldovan si Patricia Serban au ajuns alaturi de Mirel Albon la Gloria Bistrita.

Timisorencele au jucat pentru nationala de junioare

Gemenele Bucsa sunt la lotul national al Romaniei, unde au jucat in meciurile amicale impotriva Republicii Moldova. Aida a si inscris in primul meci, castigat de tricolore cu 3-0. In acea intalnire, o alta timisoreanca, Irina Apostol a purtat banderola de capitan si a fost integralista. Aida Bucsa a intrat in teren in minutul 45, iar sora ei Ariana in minutul 61.


In al doilea meci, incheiat tot cu victoria tricolorelor cu 3-1, Irina Apostol a jucat pana in minutul 76, fiind schimbata la 1 minut dupa ce si-a trimis mingea in propria poarta. Aida Bucsa a intrat in teren in minutul 46, iar Ariana in minutul 57.
Al treilea gol al tricolorelor a fost semnat tot de o timisoreanca, Lorena Mihailesc, o jucatoare ce nu va mai continua insa alaturi de Politehnica.

Exit mobile version