Opinia Timisoarei

Un politist si familia sa, amenintati cu moartea. Scandal monstru in sectia de politie, la Timisoara

TIMISOARA. Un barbat a ajuns in arest, dupa un scandal in toata regula intr-o sectie de politie din Timisoara.

CITESTE SI: Soferita bauta, descoperita de politisti in trafic, la Timisoara. Sute de amenzi date de agentii de la Rutiera pe drumurile din judet

Totul s-a intamplat in urma cu aproximativ doua saptamani, atunci cand barbatul a fost prins de politisti conducand un moped fara sa aiba permis. Oamenii legii au vrut sa-l duca la spital, pentru recoltarea de probe biologice, insa acesta a refuzat. Astfel, barbatul a ajuns la Sectia 4 de Politie Timisoara.

Nervos si agitat, mopedistul a inceput sa-l injure si sa-l ameninte pe agentul de politie care ii lua declaratii. I-a spus ca il bate si ii omoara familia, fara sa stie ca in tot acest timp, camera de corp a politistului filma intreaga scena.

In fapt, s-a retinut ca in data de 12.11.2023, in intervalul orar aproximativ ora 01:50 – 06:00, in sediul Sectiei 4 Politie Urbana, inculpatul a amenintat persoana vatamata, agent sef de politie, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, cu savarsirea unor infractiuni de lovire si omor asupra acestuia si a proferat amenintari asupra copiilor si soției agentului de politie, de natura a-i produce o stare de temere acestuia„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoriat Timisoara.

Barbatul a fost arestat preventiv pentru ultraj pe o perioada de 30 de zile, iar procurorii continua cercetarile.

Foto: Arhiva

Exit mobile version