Opinia Timisoarei

Un tanar s-a impuscat in cap intr-un poligon din Timisoara. Video

TIMISOARA. Incident grav, vineri seara, la un poligon de tragere din Timisoara, unde un barbat s-a ranit cu una dintre arme.

CITESTE SI: Scandal pe scara blocului, oprit de politisti la Timisoara. Ce-a putut face un tanar caruia ii era dor de iubita 

Este vorba despre un tanar de 37 de ani, care venise la poligonul de pe strada Amurgului sa execute o serie de trageri. Dupa ce i s-a facut instructajul, acesta a tras doua focuri catre tinta, dupa care si-a tras un glonte in cap.

Administratorul poligonului a vazut ce s-a intamplat si a sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei, care i-au acordat barbatului primul ajutor.

Tanarul a fost preluat de medici si transportat la Spitalul Judetean din Timisoara, unde doctorii incearca sa ii salveze viata.

Si politistii au ajuns rapid la poligon si urmeaza sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat si ce l-a impins pe tanar la acest gest.

Politistii Sectiei 5 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat s-ar fi impuscat cu arma in timp ce se afla intr-un poligon de tragere din Timisoara.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca este vorba despre un barbat de 37 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate.

Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili imprejurarile în care s-a produs acest incident.„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version