Opinia Timisoarei

Un tatuaj cool pe care il regreti mai tarziu! Vezi ce a patit o tanara din Belgia si cat de greu a scapat de tatuaj

O bravada de moment se poate transforma intr-un adevarat calvar mai tarziu! A aflat acest lucru pe propria piele o tanara din Belgia, care la 19 ani si-a tatuat pe fata o constelatie formata din 56 de stele care trebuiau sa o transforme intr-o tanara cool. Dupa ce imaginea ei a ajuns faimoasa pe internet si in presa, multa lume a inceput sa o considere o ciudatenie, asa ca tanara nu a mai stiut cum sa scape de desenul imprimat pe fata.

Dupa cum aveau sa afle parintii fetei, indepartarea unui astfel de tatuaj, nu avea sa fie deloc usoara si nici ieftina. Kimberley Vlaminck a trebuit sa urmeze un tratament foarte dureros care a durat trei ani si a insemnat nu mai putin de noua interventii cu laser.

Cand a ajuns sub reflectoarele presei, in 2009, Kimberley a sustinut ca i-a cerut artistului Rouslan Toumaniantz sa-i fie tatuate doar trei stele, insa acesta i-ar fi facut 56 fara voia ei. Mai tarziu, tanara a recunoscut ca a mintit si ca de fapt i-a cerut expres acel model. Viata ei a devenit apoi un calvar.

Zilele trecute, tanara a suferit ultima interventie in orasul belgian Coutrai. Conform unor surse, citate de Daily Mail, costul total pentru familia fetei s-a ridicat la 13.600 dolari.

Artistul Rouslan Toumaniantz, el insusi plin de tatuaje si piercing/uri pe fata, s-a oferit initial sa suporte jumatate din costurile de indepartare a tatuajelor, sustinand ca nu vrea sa isi lase clientii nemultumiti, insa mai tarziu si-a retras oferta, spunand ca nu are nimic sa-si reproseze. Insa acum, inainte de a face un tatuaj, el este mult mai precaut si cere tuturor clientilor sa isi dea acordul scris pentru modelul care ar urma, in teorie, sa ramana imprimat pe piele pentru totdeauna.

Exit mobile version