Opinia Timisoarei

Unde fugim de canicula? Locurile magice, aproape de Timisoara, in care sa petreceti zile incantatoare, ieftin si mai ales racoros

TIMISOARA. Vreti sa fugiti de canicula din Timisoara? Nu ati apucat sa va planuiti vacanta de vara sau banii nu sunt indeajuns pentru concediul perfect? Sa stiti ca exista alternative.  Chiar in Banat. La o aruncatura de bat de Timisoara. Daca nu ati vizitat pana acum Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, este momentul sa o faceti! Aveti nevoie doar de un weekend pentru a vedea o parte dintre minunatiile Banatului.

CITESTE SI: Locul racoros unde gasim temperaturi mai coborate si cu peste 10 grade fata de Timisoara, in aceste zile. Drumetie incantatoare. Video 

Iar pe caldurile teribile din aceste zile, ce poate fi mai potrivit decat sa va plimbari la racoarea codrilor si sa descoperiti niste locuri de poveste?

Lacul Ochiul Beiului, Cascada Beusnita, Cascada Bigar sau Lacul Dracului sunt doar cateva dintre obiectivele turistice pe care le gasiti imediat dupa Oravita, in aria naturala protejata Parcul National Cheile Nerei. Un colt de paradis romanesc numai bun pentru evadarea dintr-un oras sufocat de caldura.

Lacuri albastre-verzui, cascade, nenumarate pesteri, stanci colturiase si greu accesibile si paduri seculare impresionante. Asta veti gasi in parcul natural din Caras-Severin.

Fie ca sunt mai greu accesibile sau prea putin mediatizate, o serie de obiective din Cheile Nerei inca mai asteapta sa fie descoperite de catre banateni.

Iata si un top cu locuri din Cheile Nerei ce nu trebuie ratate!

1. Cascada Bigar


2. Cascada Vaioaga

3. Ochiul Beiului


4. Cascada Beusnita


5. Lacul Dracului

Mai multe pe tuktuk.ro

 

 

Exit mobile version