Opinia Timisoarei

Unul dintre nesimtiti a fost incatusat si dus direct la Psihiatrie. Amenzi de peste 30.000 de lei pentru gunoaie abandonate intr-un cartier din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Politistii locali au descins marti dupa-amiaza in zona Garii de Sud din Timisoara pentru a-i prinde si a-i sanctiona pe cei care abandoneaza gunoaie dupa bunul plac.

CITESTE SI: Lovituri date de trei tineri intr-o localitate din Timis. Hotii au fost dusi in Arest…in Mehedinti 

Controlul a fost facut dupa ce agentii au supravegheat mai multe zile zona, atat pe timpul zilei, cat si noaptea. Politistii l-au imobilizat pe un individ care a inceput sa faca scandal, i-a injurat pe oamenii legii si a incercat sa ii si loveasca. Acesta a fost dus la Spitalul de Psihiatrie.

Un alt timisorean a fost prins in timp ce arunca gunoaie si a fost amendat cu 30.000 de lei, in timp ce un altul a primit o sanctiune de numai 500 de lei, cantitatea de resturi fiind una mai mica in acest caz.
Politistii l-au amendat cu 1000 de lei si pe proprietarul unei case, care nu avea contract cu un operator de salubrizare.

Politistii au filmat si alte persoane care au venit cu autoturismele si au abandonat deseuri in zona, unele dintre masini avand si numere de Arad. Odata ce vor fi identificati, fiecare dintre ei va primi cate o amenda in valoare de 30.000 de lei.

Exit mobile version