Opinia Timisoarei

‘V-ati amestecat cu hotii si mi-e rusine’. Mesajul trimis de un timisorean deputatului minoritatii sarbe din Timis care a votat pentru schimbarea Codului Penal

Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in Bucuresti, miercuri, 4 noiembrie 2009. Guvernul propus de premierul desemnat Lucian Croitoru, format din 14 ministri, doar doi dintre ei cu aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate, incearca, miercuri, sa obtina votul de investitura din partea Parlamentului, insa un rezultat favorabil acestuia este putin probabil.

TIMISOARA. Dupa ce deputatul de Timis Adnagi Slavoliub, de la Uniunea Sarbilor, a votat in favoarea schimbarii Codului Penal, alaturi de colega lui cu probleme penale de la Uniunea Bulgara din Banat Petronela-Mihaela Csokany, vii reactii au aparut in sanul opiniei publice.

CITESTE SI: Cei doi deputati de Timis de la Minoritati care au votat pentru schimbarea Codului Penal 

Un timisorean, membru al Uniunii Sarbilor, Vuki Radanov i-a trimis deputatului sau un mesaj prin care isi exprima revolta fata de decizia parlamentarului si a dezvaluit acest lucru pe Facebook.

Eu i-am trimis acest sms deputatului din partea minoritatii sarbe. Cine doreste să primească lamuriri pentru vot poate să o facă pe acest numar 0722 231208.

Gospodine poslanice Adnagi, ste uspeli da mi bude sramota sa srpskom zajednicom. Posle sam razmisljao bolje da naša zajednica nema nikakvu krivicu, vi ste otišli u Bukureštu da predstavite našu zajednicu ali kada ste stigli tamo, nije vas više interesovala naša zajednica i ste se umešali sa lopovima. I ipak meni je sramota i ovo ne mogu da vam oprostim.
Bez postovanja, Vukomir Radanov.

Domnule deputat Adnagi, ati reusit sa ma faceti sa-mi fie rusine cu minoritatea sârbă. Apoi mi-am dat seama ca nu are comunitatea noastra nicio vina, dumneavoastră ati plecat la București sa reprezentati comunitatea, dar ajuns acolo ati uitat si v-ati amestecat cu hotii. Si totusi, mie mi-e rusine si pentru asta nu va iert. Fara stima, Vukomir Radanov„, a notat Vuki Radanov pe reteaua de socializare.

Va reamintim, Adnagi Slavoliub de la Uniunea Sarbilor s-a alaturat deputatilor PSD – ALDE la votul dat pentru modificarea Codului Penal. Voturile deputatilor de la Minoritati au fost decisive pentru adoptarea noului Cod.

Revolta si la Uniunea Bulgara din Banat dupa ce deputata cu probleme penale Petronela-Mihaela Csokany a votat fara mandat schimbarea legii.

CITESTE SI: ‘Deputata UBB de Timis a votat schimbarea Codului Penal urmarindu-si doar propriul interes’. Revolta la Uniunea Bulgara din Banat 

Exit mobile version